Vorige

WRH groep

WRH_Logo

Walter Reist Holding

De Walter Reist Holding is een innovatieve industriële en dienstenverlenende onderneming die de voorbije 60 jaar wereldwijd uitgegroeid is tot marktleider. Haar kerncompetenties als aanbieder van geïntegreerde transportsystemen heeft de deuren naar alle industrietakken geopend. De sterke financiële en onafhankelijke positie van deze familieonderneming, laat de investeringen toe die de toekomst van het bedrijf moeten verzekeren.

ferag_ohne_4c_vect

Ferag

Ferag AG met hoofdzetel in Hinwil, kanton Zürich, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van transport- en verwerkingssystemen, het uitwerken van intralogistieke totaaloplossingen en de daarbij horende software voor het sturen en visualiseren van allerlei processen.

wrh_global_logo

WRH Global

WRH Global AG is de verkoops-, handels- en service onderneming van de holding. De 20 filialen verspreid over de wereld zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van hun markt en voor de klantenrelaties. De globale aanwezigheid gecombineerd met de lokale directe contacten, maken het mogelijk tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende behoeften en een efficiënte service te verlenen.

Logo Lilienberg

Lilienberg Foundation

Lilienberg is een stichting van de familie Reist dat het ondernemerschap wil promoten. Met een prachtig uitzicht op de Bodensee en voorzien van vergaderzalen, aula’s, hotelfaciliteiten en gastronomie wil Lilienberg een ontmoetingsplaats zijn voor politieke, zakelijke, sociale en culturele dialoog, waar het uitwisselen van ideeën centraal staat.