Vorige

Lagenpalletiseurs

Layer palletiser

Mariani biedt een gamma palletisers aan gaande van traditionele systemen tot op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met de beschikbare ruimte of de diverse productformaten. Mariani maakt gebruik van haar ervaring en kennis in palletiseertechnologie, onderzoekt uw wensen en stelt de beste “einde-lijn” oplossing voor voor uw product. Het bedrijf garandeert een flexibiliteit en betrouwbaarheid van het volledige palletiseerproces voor een uitgebreid gamma producten. Mariani palletisers kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande verpakkings- en logistieke systemen en zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Mariani Logo

Mariani is een toonaangevend in het ontwerp, de ontwikkeling en constructie van innovatieve automatisatie voor secondaire “einde-lijn” verpakkingen.
Mariani is opgericht in 1960 en levert vandaag haar oplossingen in meer dan 45 landen.

Het bedrijf is gegroeid van producent van machines voor de zuivelindustrie naar een producent die vandaag talrijke andere markten bedient, zoals de dagbladindustrie, voedingssector, farmaceutische industrie, en andere sectoren waar verpakkings- en palletiseersystemen een vereiste zijn.