Vorige

AGV

AGV

AGVs (Automatic guided vehicles) zijn ingeburgerd bij talrijke bedrijven. Door de economische en praktische voordelen en hun continue technische evolutie vervangen ze transportmateriaal zoals heftrucks, vorkliften en transpaletten.

Bij de ontwikkeling van zijn AGV oplossingen hecht BeeWaTec-Systems veel belang aan eenvoudige oplossingen, kostenefficiënte modulaire systemen en slimme processen, helemaal in overeenstemming met het principe ’lean’ productie. Het resultaat is een betrouwbare low-cost oplossing die eenvoudig geïmplementeerd en op elk moment aangepast kan worden aan een aantrekkelijke prijs.

BeeWaTec-Systems biedt complete systeemoplossingen aan voor interne logistiek, van AGVs tot ‘milkruns’. De AGV systemen zijn kostenefficiënt en flexibel en hebben al vele jaren hun eenvoud in gebruik bewezen. Dankzij de verdere ontwikkeling van hun systemen en de integratie er van in andere transport- en stockagesystemen kan BeeWaTec logistieke oplossingen op maat aan haar klanten aanbieden.