Vorige

Over ons

WRH Global Belgium werd in 1985 opgericht als dochter van de Zwitserse holding WRH.

Zoals de moedermaatschappij is WRH Global Belgium gespecialiseerd in de automatisering van de interne logistiek van bedrijven.

WRH Global Belgium biedt totaaloplossingen op het vlak van interne transportsystemen en buffersystemen, verpakkingsmachines, pallethandeling en palletiseersystemen en stockagesystemen.
Als systeemintegrator zorgen wij voor zowel de engineering, sturing, planning, installatie, indienststelling, opleiding als nazorg van uw project. Onze projectingenieurs zoeken samen met u naar de beste oplossing. Hierbij stellen ze onze uitgebreide expertise in de meest diverse sectoren tot uw dienst. Duidelijke projectopvolging, bekwame engineering en goed geschoolde installatie- en service-ingenieurs zorgen ervoor dat de systeemintegratie naadloos verloopt.

WRH Global Belgium staat garant voor een compromisloze productkwaliteit. Het succes van onze realisaties is het gevolg van onze permanente bekommernis om tegemoet te komen aan de strenge vereisten van onze klanten op het vlak van technologie, kwaliteit en levensduurkost.